Graffiti al Museu d'Art. Autor: David B.

La façana lateral del Museu d’Art torna a cobrar vida i color

Aquest diumenge el grafiter sabadellenc Werens, ha iniciat un mural que decorarà la façana del Museu d’Art del carrer de les Comèdies.

Amb un vermut al carrer i un taller infantil s’ha iniciat la pintura del mural que comptarà amb un dibuix de diverses illes de vegetació flotant interconnectada i que ocuparà una bona part de la façana lateral del museu.

Taller graffiti al Museu d'Art. Autor: David B.
Taller graffiti al Museu d’Art. Autor: David B.

Aquest nou graffit es duu a terme després d’una històrica demanda de diversos artistes de Sabadell al Museu d’Art. Fonts municipals asseguren  que la voluntat és millorar l’estètica i donar vida al llarg mur lateral del carrer de les Comèdies del Museu d’Art i que identifiqui el museu, tot respectant la seva identitat i la història de l’edifici. Asseguren també que el mural no afecta cap material original de l’edifici ni de la façana i que la intervenció, amb el temps i segons com evolucioni l’estat de conservació, podria ser restaurada o tapada.

Als anys 80 el grup IUK va pintar diverses obres a la mateixa façana que ara, es tornaran a omplir de color de la mà del graffiter Werens. El mural que s’ha començat a pintar aquest diumenge estarà acabat cap a mitjans de la setmana que ve.

Foto portada: l’artista sabadellenc pintant el nou mural. Autor: David B.