Encesa de la Flama del Canigó, l'any passat. Autor: David B.

La Flama del Canigó arribarà de forma virtual a Sabadell

La tradicional Flama del Canigó que arribava al centre de Sabadell i es repartia als diferents barris unes hores abans de l’inici de la revetlla de Sant Joan, aquest any no es podrà dur a terme en el format que s’ha fet fins ara. Cal recordar que en aquesta revetlla de Sant Joan no es podran fer fogueres a la ciutat.

Degut a les circumstàncies post Covid-19, els organitzadors de l’esdeveniment han decidit substituir l’acte d’arribada i rebuda de la Flama a la ciutat per una taula rodona telemàtica en la qual es parlarà sobre la Flama del Canigó des de diferents perspectives.

La taula rodona estarà formada per Josep Alavedra, coordinador de l’Inventari del patrimoni immaterial del Vallès, Enric Malvesí (Unió Excursionista de Sabadell) i Francesc Manault (Federació Sabadell Cultura), Blanca de Llobet (Òmnium Cultural) i estarà moderat per Teresa Mira (Òmnium Sabadell).

L’acte es durà a terme el dimarts, 23 de juny, a les 6 de la tarda, i es podrà seguir en directe pels canals de Twitter, Facebook i YouTube d’Òmnium Sabadell i quedarà penjat al canal de YouTube.

Revetlla sense fogueres

Foto portada: Encesa de la Flama del Canigó. Autor: David B.