Joan Colomo. Embassa't. Autor: David B.

La novena edició de l’Embassa’t tanca portes amb bona afluència de públic

Aquest dissabte ha acabat la novena edició de l’Embassa’t amb una segona tanda de concerts que han reunit públic a Can Marcet des de les sis de la tarda fins a la matinada.

La jornada ha començat amb Agost i el quartet Aloha Bennets, que han donat pas a Joan Colomo, el cap de cartell d’aquest segon dia. Colomo, amb ulleres de sol i un beure a la mà, ha fet la introducció del concert amb una cançó amb sons electrònics dedicada al festival, que ha donat pas a altres cançons de l’artista, “algunes noves i d’altres més velles”.

Si no pots veure les fotos, podràs fer-ho a Flickr: ‘Embassa’t 2017‘ o a Facebook. El text segueix a sota.

Colomo ha anat combinant cançons amb sons electrònics, ha conversat i animat al públic i fins i tot ha fet broma amb el fet que Manel Navarro, representant espanyol a Eurovisió, sigui sabadellenc. Després del seu concert, el protagonisme ha estat per Cala Vento, The New Raemon & McEnroe i La Bien Querida.

Referèndum per escollir els artistes

El director del festival, Arnau Solsona, ha valorat molt positivament l’assistència en aquesta nova edició de l’Embassa’t i s’ha mostrat “content” de poder arribar a la novena edició. “Anem consolidant aquest petit festival que amb nou anys ja implica ser una cosa seriosa de l’oferta cultural de la ciutat”, ha explicat Solsona.

Pel que fa a l’Embassa’t de 2018, que celebrarà la desena edició, l’organització del festival ha fet un “petit referèndum”, en paraules del seu director, per a que el públic decideixi quins grups hi participaran. Segons Solsona, “aquestes votacions han anat molt bé però ja veurem com plantegem l’edició”. La nit ha acabat amb les actuacions d’Anímic, Tversky i Víctor Ollé, que ha tancat aquesta novena edició del festival.

Foto portada: Joan Colomo en la seva actuació d’aquest dissabte. Autor: David B.