4 de 8 dels Castellers de Sabadell per celebrar el 24è aniversari. Autor: David B.

La plaça del Mercat s’omple de verd per celebrar el 24è aniversari dels Saballuts

Aquest diumenge la plaça del Mercat Central ha acollit l’actuació de celebració del 24è aniversari dels Castellers de Sabadell, acompanyats dels Castellers de Sant Cugat i dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, que curosiament, les tres colles vesteixen camisa verda.

Després de la participació d’aquest dissabte a la Sabadell Festa i Tradició, descarregant un 4 de 7, un 2 de 6 i carregant un 3 de 8, han tornat aquest diumenge amb més força al Mercat Central de Sabadell, per celebrar l’anviversari.

Els Saballuts han fet una actuació conservadora, començant la primera ronda, després d’aixecar dos pilars de quatre, descarregant un potent 4 de 8, seguit per un 7 de 7 a la segona ronda i un 5 de 7 a la tercera ronda, tancant l’actuació amb un vano de 5.
Les dues colles que els han acompanyat a plaça també han dut a terme una interessant actuació. Els Castellers de Sant Cugat han carregat un 5 de 8 que ha fet llenya, seguit d’un 4 de 7 i un 3 de 7. Per la seva part els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han descarregat un 2 de 7, un 4 de 7 amb agulla i un 4 de 7.

Després de l’actuació castellera d’aquest migdia la festa continua al local dels saballuts amb un dinar, una festa de l’escuma i xocolatada.

Foto portada: 4 de 8 dels Castellers de Sabadell. Autor: David B.