Roc Casagran

La UES uneix ‘escriptors i paisatges’

La secció de cultura de la Unió Excursionista de Sabadell (UES) arrenca el cicle Escriptors i paisages, amb periodicitat mensual, on s’uneixen presentacions de llibres i excursions a la natura.

La UES pretén fer confluir natura i literatura en un cicle on es portaran a terme dues activitats complementàries i alhora independents, per unir l’experiència de la lectura amb la de passejar.

L’inici del cicle tindrà lloc el dimecres 4 de setembre, amb la presentació del llibre Ara que estem junts, del sabadellenc Roc Casagran, a les 19:30 hores a la seu de la UES (carrer Salut, 14). Continuarà amb una sortida a l’Alt Empordà i Roselló prevista pel dissabte 21 de setembre on es visitarà el Museu Memorial de l’Exili a la Jonquera i es farà una caminada de cinc quilòmetres pel costat del riu Tec i la Platja d’Argelers.

El mes d’octubre serà el torn de l’escriptora Sílvia Alcàntara i una sortida al Berguedà. El mes de novembre es durà a terme la presentació de l’obra de Josep Maria Espinàs (presentat per Joan Josep Isern) i una sortida al Berguedà.

El mes de desembre, l’escriptora sabadellenca, Montse Barderi presentarà l’autora Teresa Pàmies i es farà una sortida a La Noguera. El mes de gener serà el torn de l’autor sabadellenc David Vila i Ros, segut d’una sortida a Pla de L’Estany. Al febrer, Marta Pesarrodona presentarà la seva obra i es realitzarà una posterior excursió pel Vallès. Rafel Nadal és l’autor escollit per a la cita del mes de març, juntament amb una sortida al Gironès. Pel que fa al mes d’abril, Irene Solà presentarà la seva obra i la sortida serà al Ripollès i el Vallespir. El cicle el tancaran Jordi Cabré i Núria Garcia Quera el mes de maig i juny, amb les sortides a l’Alt Empordà i al Pallars Sobirà.

Foto portada: Roc Casagran obrirà el cicle  Escriptors i paisatges de la UES. Autor: David B.