Amb xocolata o sense

L’Àgora recrea la història amb xocolata

  • L’espectacle recull petits fragments de la història on la xocolata és la protagonista.

  • Unes 80 persones participen de forma activa en el dolç espectacle.

La presentadora Elisabet Carnicé i l’humorista Toni Mata han presentat a l’Espai Àgora del Centre Cívic de Sant Oleguer el seu espectacle degustació de xocolata, combinant història i molt d’humor.

Unes 80 persones han pogut gaudir de l’espectacle Amb xocolata o sense?, un xou creat pel Museu de la Xocolata i que s’està representant a diferents teatres i espais de Catalunya.

Amb Xocolata o sense?, convida a fer un passeig per la història de la mà dels seus personatges més il·lustres: Einstein, Dalí, Napoleó, Colón, entre molts d’altres. Cada un d’aquests personatges s’ha associat a un bombó creat pel mestre David Pallàs i que el públic ha pogut degustar. També han participat de forma activa responent a diferents preguntes que han anat sorgint al llarg de l’espectacle.

El públic ha participat contestant diverses preguntes: és cert o no que Dalí va intentar fer amb xocolata els seus famosos elefants de cames llargues del Castell de Púbol? O que els Beatles van dedicar una cançó a unes xocolatines perquè Eric Clapton s’hi havia enganxat? O si l’home va arribar a la Lluna amb una xocolata a la butxaca? O què va utilitzar Alfred Hitchcok per rodar l’escena de la dutxa a Psicosis, pintura, tomàquet, o sirope de xocolata?

Aquestes i moltes altres curiositats han tingut resposta en aquest espectacle dedicat als amants de la xocolata.

Foto portada: Un moment de l’espectacle a l’Espai Àgora de Sabadell. Autor: David B.