Torra i pa

L’Any Colla de Sabadell es tancarà al Palau de la Generalitat

El Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat de Catalunya acollirà l’acte institucional de cloenda de l’Any Colla de Sabadell una commemoració impulsada pel Departament de Cultura i l’Ajuntament de Sabadell, serà el proper dilluns 2 de desembre a les 18 hores. Es podrà assistir enviant un correu electrònica a anycolladesabadell.cultura@gencat.cat.

L’acte institucional s’iniciarà amb les paraules de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, seguides de la lectura del text de Joan Oliver sobre l’origen de la Colla, a càrrec del sabadellenc Sergi Mateu. L’Arabesque, de Claude Debussy donarà pas al parlament del comissari de l’Any de la Colla de Sabadell, Joan Safont, seguit de la lectura d’un fragment de la novel·la Vals, de Francesc Trabal, a càrrec de Mercè Martínez i la interpretació d’Entreacte, de Jacques Ibert.
Les paraules de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés obriran la recta final de l’acte, seguides de la lectura Oda a Catalunya, d’Armand Obiols, a càrrec de l’actor Sergi Mateu, tancant l’acte de cloenda amb Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya. Per poder assistir a l’acte de cloenda de l’Any de la Colla de Sabadell, escriviu un correu electrònic a anycolladesabadell.cultura@gencat.cat.

Malgrat que l’acte clou l’Any Colla de Sabadell per la part que organitza la Generalitat, a la nostra ciutat encara s’hi faran algunes activitats.

Foto portada: Serracant, Prat, Juli Fernàndez i Quim Torra, amb el simbòlic pa enganxat per un paraigues. Autor: Cedida.