El Trencanous - Teatre Boslshoi. Autor: Cedia.

Les estrelles del Teatre Bolshói porten ‘El Trencanous’ a Sabadell

El clàssic nadalenc de Txaikovski arriba a l’escenari del Teatre la Faràndula el proper dijous 18 de gener a les 20:30 hores de la mà de 40 ballarins de la companyia russa.

La màgia de la historia de El Trencanous, els imaginatius personatges que hi apareixen, l’excelsa música de Txaikovski i el poder visual de la posada en escena reviuran a l’escenari sabadellenc amb les estrelles del Teatre Bolshói com a protagonistes, més de 40 ballarins en escena i una gran orquestra simfònica, en una producció del Moscow State Ballet que captura tota la bellesa i el drama del gran ballet romàntic.

El Trencanous que es vesteix en forma de conte  infantil, on les joguines cobren vida i una nena que viu amb elles, viu una màgica aventura. El ballet parla de l’enyorança per la infantesa perduda i del xoc entre realitat i somni.

Aquest ballet és una de les obres més conegudes de Tchaikovsky, amb coreografia original de Lev Ivanov i libret de Marius Petipa, deriva d’un text d’Alejandro Dumas que alhora es va inspirar en el cèlebre conte de Hoffmann El trencanous i el rei de les rates.

iSabadell sorteja una entrada doble

La companyia Eurospecacles ha posat a disposició de iSabadell una entrada doble per a veure El Trencanous al Teatre la Faràndula el proper dijous 18 de gener a les 20:30 hores. Per poder participar en el sorteig, heu de respondre correctament a la següent pregunta: De qui és original la coreografia de El Trencanous?.  Heu de respondre enviant un correu electrònic a promocions@isabadell.cat abans de les 23:59 hores de dimarts 16 de gener, indicant el vostre nom, cognom i DNI. Dimecres 17 de gener farem el sorteig i direm el nom del guanyador, que farem arribar a la companyia.

Foto portada: un moment de la representació. Autor: Cedida.