Vakombà. Autor: Cedida.

L’Escola de Música Creu Alta reuneix 8.500 euros per a la Fundació Vicente Ferrer

El passat diumenge el Teatre la Faràndula va acollir el concert solidari La Creu Alta x la Fundació Vicente Ferrer, per finançar un projecte a la Índia.

Unes 800 persones van assistir al concert de les formacions vocals Vakombà, els 9songs, Catasons i Xip Xap, les orquestres Tutti Frutti i Jove Orquestra Creu Alta i tres bandes, els Bufaruts, Bufasons i Vent Sonats.

Un total de 250 alumnes de l’Escola de Música Creu Alta van dur a terme un concert de dues hores i mitja de durada, on es van recaptar 8.500 euros que la Fundació Vicente Ferrer destinarà a la construcció de tres habitatges per a famílies i les persones més vulnerables que viuen en l’extrema pobresa a la població Devanabanda a la regió de UravaKonda a l’estat Andhra Pradesh de la Índia.

El concert els membres del grup Vakombà van actuar com a conductors de l’espectacle i li donaven el necessari dinamisme mentre els diferents grups entraven i sortien de l’escenari. L’acte es va tancar amb els Vakombà, el cor jove 9songs i la coral d’adults Catasons interpretant Mai caminaràs sol, la versió en català del conegut You’ll never walk alone.

Foto portada: moment final del concert. Autor: Cedida.