Natural, Agora. Autor: David B.

L’Espai Àgora tanca amb èxit la temporada nadalenca

L’Espai Àgora del centre Cívic de Sant Oleguer, ha tancat aquest divendres la temporada nadalenca amb la darrera representació del muntatge Natural de la companyia Total enjoy.

L’Espai Àgora ha celebrat les festes de Nadal amb dos muntatges especials en la temporada que celebren 20 anys de vida. El primer que va obrir la temporada ha estat el mateix que l’ha tancat aquest divendres al vespre, un muntatge dirigit per Elisabeth Ollé, on han convidat l’espectador a reflexionar sobre la situació del planeta a través de la dansa, la paraula i la música de Chambao, Txarango, Robbie Williams, Mark Knopfler o Vangelis entre d’altres. Natural ha comptat amb sis ballarins de l’Escola de dansa Bots, Cèlia Salmeron, Anna Gallés, Bernat Penas, Clàudia Caparrós, Roser Prat i Mariona Quirante, que han acompanyat els textos interpretats per Sandra Esteban i Joan Salido.

El muntatge íntim dirigit per Alba Grau Ma solitude et moi que es va estrenar la nit de Nadal, també va aconseguir captivar al públic assistent en les tres representacions dutes a terme a l’Espai Àgora.
Tot i haver-se acabat les festes de Nadal, l’Àgora continua celebrant el vintè aniversari amb una programació variada destinada a diversos tipus de públic. La propera proposta serà el proper divendres 19 de gener a les 22 hores, amb un concert de versions de temes de rock i blues de la mà de la banda Cross Roads.

Foto portada: un moment de Natural. Autor: David B.