Exposició 'Press Start'

L’Espai Cultura acull una exposició inèdita sobre la història dels videojocs

L’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caix Sabadell 1859 acull per primera vegada l’exposició de creació pròpia Press Start, amb un model molt dinàmic i innovador pretén més que mai atansar els joves cap a l’exposició.

Aquest matí del dijous el racó d’exposicions de l’espai cultura ha obert les portes a la seva nova mostra de creació pròpia i inèdita sobre l’evolució dels videojocs. Durant la inauguració de l’exposició el director de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, Joan Carles Sunyer, ha remarcat que “es tracta d’una exposició amb molta feina al darrere, ja que és de creació pròpia. A més a més destacar que no ens limitarem a aquesta mostra sinó que anirem més enllà i realitzarem tallers, xerrades i taules rodones relacionades amb el tema dels videojocs”

Model dinàmic

La nova exhibició, que romandrà oberta fins al 23 de juliol, iniciarà la seva obertura el proper dissabte 17 a les 12 del migdia, amb una visita guiada per part dels col·laboradors de l’exposició. Amb una clara voluntat d’atreure el públic més jove, trobem una exposició amb unt alt grau d’interactivitat, on els visitants podran provar alguns dels videojocs més antics, passant per les màquines recreatives i arribant a la realitat virtual.

L’exposició, que compta amb el suport del BBVA CX, espera poder complementar-se bé amb els diferents tallers i activitats que es duran a terme, a més a més de la creació d’un Twitter i un Instagram on ampliaran informació sobre l’exposició. Esperen en un futur poder dur a altres llocs l’exposició, ja que es tracta “d’un tema actual amb un recorregut espectacular” ha puntualitzat Sunyer.

Foto portada: Sunyer juntament amb dos dels col·laboradors de l’exposició. Autor: Xavi Caba