Biblioteca Vapor Badia: Autor: N. Bueno

Obertes les inscripcions al concurs de literatura ràpida Microcontes

El Concurs de Literatura Ràpida Microcontes arribarà el 15 de desembre a la seva 17ª edició. Ja s’ha obert el període d’isncripcions, que s’acabarà el 13 de desembre. 

Si esteu interessats en participar al concurs, us heu d’inscriure abans del 14 de desembre com a tràmit presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadà del carrer de la Indústria o a qualsevol dels registres de l’Ajuntament (per exemple, als centres cívics de Ca n’Oriac, Can Rull, Creu de Barberà o Torre-romeu). També us podeu inscriure a l’opció Tràmits de la web municipal.
El dia del concurs hi haurà una hora i mitja per redactar un text d’un màxim de 35 línies, en català o castellà. El tema serà genèric, ‘Frankestein al mirall’ i el subtema serà proposat pel jurat el mateix dia.

El jurat està presidit pel periodista Ricard Ruiz Garzón i tres persones designades per l’ajuntament de Sabadell. Deliberaran i faran públic el veredicte el mateix dia del concurs. Els dos premis són un val de compra de 300 euros en llibres i un altre de 150 euros.

Foto portada: la Vapor Badia, on es farà el concurs. Autora: N.Bueno.