Guanyadors 5a edició del concurs de microrelats. Autor: David B.

En marxa la 6ª edició del Concurs de microrelats de iSabadell

La llibreria Paes patrocina el concurs de microrelats de iSabadell
La llibreria Paes patrocina el concurs de microrelats de iSabadell

El diari digital iSabadell, amb la col·laboració de Llibreria Paes, convoca la sisena edició del Concurs de Microrelats de Sabadell. El concurs està adreçat a qualsevol persona major de 16 anys. Podeu presentar les vostres obres, donada la situació excepcional, de moment sense data final. Quan tanquem el període de presentació us avisarem amb antel·lació.

Després de l’èxit de les cinc primeres edicions, amb una participació a l’alça i tot sovint d’autors de fora de Sabadell i del Vallès, el diari digital de Sabadell torna a organitzar pels volts de Sant Jordi el Concurs de microrelats, amb la col·laboració de la Llibreria Paes. Els microrelats hauran de tenir una extensió màxima de 200 paraules, i es podran presentar en català o castellà. Cada idioma tindrà la seva pròpia categoria. Els microrelats han de ser obres originals i inèdites.

Criteris de puntuació 

Els criteris per valorar els relats, tasca que farà l’equip cultural de iSabadell, seran l’originalitat, la qualitat literària i la capacitat d’impacte del relat. Es tindran en compte, com a criteri bàsic, la correcció ortogràfica, gramatical i sintàctica. Els guanyadors del concurs, tant en llengua catalana com en llengua castellana, rebran un val de compra per 50 euros a la llibreria Paes. Podeu consultar les ‘Bases del concurs‘ a l’enllaç anterior.

Com participar-hi?

Si voleu participar en el concurs, heu de seguir aquests passo:

  • Només heu d’enviar-nos el vostre microrelat, com a màxim de 200 paraules, a l’adreça de correu electrònic promocions@isabadell.cat.
  • Indiqueu nom o sobrenom (recomanat), una adreça de correu (real, si ens hem de comunicar amb vosaltres serà per aquesta via) i el microrelat ja sigui com a document adjunt o en el cos del correu (recordeu: 200 paraules com a màxim).
  • Les bases del concurs preveuen un màxim de dos microrelats per llengua i participant.
  • Teniu temps per enviar-los. Donada la crisi del coronavirus i l’estat d’alarma, de moment no tanquem cap termini. Avisarem amb prou antel·lació quan ho fem.

Un cop tancat el termini de presentació, l’equip cultural de iSabadell farà la seva valoració. Farem públics els noms dels guanyadors el dia de Sant Jordi. L’entrega dels premis es farà a la llibreria Paes (avinguda de la Concòrdia) en una data a determinar.

iSabadell publicarà a més dels relats guanyadors en cada categoria una selecció de les creacions literàries més destacades durant el mes d’agost.

Més informació: 

Bases del concurs de microrelats

Entregats els premis del 5è Concurs de microrelats de iSabadell

Foto portada: Els guanyadors del concurs de microrelats de iSabadell de l’edició 2019. Autor: David B.