Manu Guix a la Cava Urpí. Autor: David B.

Manu Guix, Manuel Fuentes o Andrea Motis en la propera temporada de la Cava Urpí

Aquest dimecres, s’ha presentat la programació de la Cava Urpí, coincidint amb el desè aniversari de la creació de UiU Promotors a l’any 2.010. Il·lús Teatre tornarà a portar el seu particular Cabaret Literari, ideat per Jordi Fité. 

“Aquest any hem preparat una programació molt especial” ha manifestat el promotor cultural d’UiU Promotors, Pere Urpí, qui ha destacat els concerts de Manuel Fuentes Trio, Manu Guix, Roger Mas, el quintet d’Andrea Motis, Cris Juanico, Gemma Humet i Toti Soler, Quico Pi de la Serra o Lluís Coloma, entre d’altres.

Aquest mes de desembre, torna el ball concert mensual de Els Duendes i els Beat Boys que oferiran The Beatles Experience Show, donaran pas a l’espectacle dirigit per Jordi Fité amb l’espectacle El millor moment. La companyia sabadellenca portarà el seu clàssic Cabaret literari a la Cava Urpí, amb els actors Pep Muñoz i Mariona Ribas, que s’incorporen a l’elenc acompanyats dels “habituals il·lusos” Santi Ricart i Marta Tricuera. La part musical de l’espectacle estarà coordinada per Jan Fité, amb la veu de Marina Prades i els músics Arty Party i Berenguer Aina. El millor moment arribarà el dia de nadal a les 22 hores i es representarà els dies 26, 27, 28 29 i el dia 1 de gener a les 10 de la nit i doble funció a les a les 19 i a les 22 hores els dies 28 i 29 de desembre.

Els cosins Pere i Josep Urpí. Autor: David B.
Els cosins Pere i Josep Urpí, en la presentació de la temporada. Autor: David B.

Passat el Nadal continuarà la temporada cultural, en la que es compleix el desè aniversari de UiU Promotors, amb el concert Simetria dels canvis de Xavi Vidal Band el 31 de gener de 2.020. Hope an dreams for hard times, arribarà el 7 de febrer de la mà de Manuel Fuentes trio amb el repertori més íntim de Bruce Springsteen que donarà pas al concert de música romàntica de Kim’s Quartet.

Tres actuacions al piano de Manu Guix, que ja ha actuat en diverses ocasions a la sala de la Cava Urpí omplirà de música els divendres 14 de febrer, 27 de març i 24 d’abril. El món al revés, arribarà el 15 de febrer de la mà de Miquel Gomà. El 6 de març arribarà Roger Mas, En solitari, el 8 de març DoneSStrings portaran la musica clàssica i moderna a l’escenari que el 13 de març ocuparà l’Andrea Motis Quintet, que torna de nou a la Cava Urpi amb The art of quintet.

El mes d’abril l’obrirà Cris Juanico que presentarà les cançons del seu darrer disc Salpols i el tancarà l’espectacle Flamencover de la mà de la companyia de David Correas. El 15 de maig Jaume Bussons presentarà l’Aire que respiro. El 17 de maig el doctor Eduard Estivill durà a terme una conferència a les 12 del migdia i a les 19 hores oferirà el concert 50 anys cantant folk. Toti Soler i Gemma Humet portaran musica i poesia amb l’espectacle Petita festa. Tancarà el mes de maig la música soul, rhythm and blues i Rock’n’roll de Koko Jean&Dani Nel·lo. El mes de juny ocuparan l’escenari Quico Pi de la Serra, Lluís Coloma o els Watts.

Pere Urpí ha explicat que aquesta temporada posaran a la venda un abonament de cinc entrades a qualsevol espectacle de la Cava Urpí a un preu de 70 euros.

Foto: Manu Guix en una actuació a Sabadell. Autor: David B.