Manel Fuentes, Joan Miquel Oliver, Gavaldà i Trau a la temporada de tardor de la Cava Urpí

La Cava Urpí, situada a la Creu Alta, ha presentat la seva nova temporada. Lluís Gavaldà, Joan Miquel Oliver, Manel Fuentes, Lluís Coloma i Marta Marco, entre altres seran els protagonistes de la tardor a la CavaUrpí i a l’Espai Cultura.

Un total de catorze espectacles formen part de la programació de la promotora cultural UiU Promotors. La programació arrencarà el proper 27 d’octubre amb Dani Nel·lo & Los Saxofonistas Salvajes en concert, un projecte que neix de la trobada entre Dani Nel·lo i els anomenats saxofonistes salvatges, creadors d’un llenguatge musical a través del saxo.

El seguirà el 3 de novembre Xavi Vidal & Berni Mora Band presenten Clàssics & News. 30 anys en directe, presenten un repertori de clàssics i temes dels seus dos darrers àlbums sense concessions ni perjudicis.

Lluís Gavaldà i Trau. Autor: Cedida
Lluís Gavaldà i Trau. Autor: Cedida

El compositor sabadellenc Mario Sáez proposa Dedicado a tu, amb Mario Saez, on els ecos del flamenc es fusionen amb el pop més actual per explorar noves sonoritats. Serà el 10 de novembre.

El 17 de novembre serà el torn per un dels veterans de la música sabadellenca, Felip Girbau, fundador de grup Los Watusi.

El líder d’Els Pets, Lluís Gavaldà, presentarà el 18 de novembre la seva nova proposta musical en la qual comparteix escenari amb Trau, el grup de moda de la nova formada del pop català. L’endemà, diumenge 19 de novembre oferiran l’espectacle Tothom ho sap, amb poemes, textos i cançons de Leonard Cohen amb Marta Marco i Ernest Villegas.

El poeta Joan Margarit. Autor: ACN.
El poeta Joan Margarit. Autor: ACN.

El divendres 24 de novembre serà el moment de la banda creada a Sabadell, hereva de la Pollastre Blues Band, Alberikus Blues Band. El diumenge de la mateixa setmana, els poemes de Joan Margarit arribaran a la Cava Urpí recitats per ell mateix, al costat de la música de Carles Margarit (saxo) i Albert Bover (piano).

El divendres 1 de setembre serà el torn de Lluís Coloma & Carl Sonny Leyland, que oferiran un concert especial amb nou repertori que enregistraran en un disc per la prestigiosa discogràfica Fresh Sound.

El compositor, escriptor i cantant Joan Miquel Oliver presenta Atlantis, obre el ventall de l’anti-folk a l’electro, del funk a la rumba, del pop pur a tot el que es pugui imaginar. Serà el 2 de desembre.

Lluis Coloma a la Festa Major
Lluis Coloma a la Festa Major de 2012. Autor: David B.

El 16 de desembre, Manel Fuentes, oferirà el seu xou de petit format Devils & Love. Springsteen en acústic acompanyat de Marina Prades i Dani Campos, repassa el repertori més íntim de Springsteen mentre comparteix històries i vivències al voltant del Boss.

A partir del 22 de desembre Il·lús Teatre, passarà novament el Nadal a la Cava Urpí on presentaran el seu cabaret literari i musical que ja s’ha convertit en tota una tradició de les Festes a Sabadell.

La companyia Il·lús Teatre. Autor: David B.
La companyia Il·lús Teatre. Autor: David B.

La programació es completarà amb els balls-concert de dues formacions habituals de la Cava Urpí, els Duendes hi actuaran el dissabte 4 de novembre i el duo Stardust ho farà el 15 de desembre.

Foto portada: Lluís Gavaldà i Trau. Autor: Cedida