Homenatge Joan Oliver

Més de 30 artistes homenatjaran Joan Oliver a La Faràndula

El dimecres 30 de novembre, a les 8 del vespre, el Teatre La Faràndula de Sabadell acollirà l’homenatge a l’escriptor sabadellenc Joan Oliver, Pere Quart, organitzat per la Comissió Any Joan Oliver.

En la presentació de l’acte, l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha assegurat que “la ciutat se sent orgullosa amb els més de 40 actes que ja s’han fet fins ara entorn de la figura de l’escriptor Joan Oliver”. L’acte d’homenatge a la figura de Joan Oliver, coincidirà l’endemà de l’aniversari de l’autor, que va néixer a Sabadell el 29 de novembre de 1899, i “serà popular com a ell li agradaria” ha apuntat Fernàndez.

El mestre de cerimònies, l’actor sabadellenc Josep Julien, conduirà l’espectacle titulat Al capdavall som bàrbars, que repassarà les etapes de la vida del poeta a través de peces teatrals, poètiques i musicals.

En l’espectacle hi participarà Quico Pi de la Serra, el cor Vakombà, El Petit de Cal Eril, Feliu Ventura, Meritxell Gené, Carlota Olcina, Bernat Quintana, Toni Xuclà, Gemma Humet, Txell Sust, Guillamino, Lu Rois, Inadaptats, Joana Vilapuig, Marc Balaguer, la companyia Al Galliner, el Teatre Sant Vicenç, Enric Casasses, Blanca Llum, Martí Sales, Núria Martínez Vernis, Josep Pedrals, Roc Casagran, Pau Llonch, Ignasi Riera (nebot d’Oliver) i Sílvia Oliver (filla del poeta).

Més info: ‘Any Joan Oliver

Foto portada: un moment de la presentació de l’homenatge, aquest divendres. Autor: David B.