Joseph i l'increïble abril en Technicolor

Més de 4.000 espectadors ja han gaudit de l’abric en technicolor de ‘Joseph’

Deu anys després de la seva estrena al Teatre del Sol i 33 funcions d’aquesta nova etapa, el musical Joseph i l’increïble abric en technicolor dirigit per Ramon Ribalta ha aconseguit més de 4.000 espectadors.

El nou muntatge Joseph i l’increïble abric en technicolor ha aconseguit convèncer de nou al públic sabadellenc. En aquest renovat muntatge s’ha treballat en la incorporació d’elements més moderns, amb algunes innovacions tècniques a l’escenari i millores en la il·luminació, respecte a la seva estrena en el mateix teatre fa 10 anys. D’altra banda el Teatre del Sol compta per a aquesta dinàmica posada en escena amb la direcció musical d’Oleguer Alguersuari i amb la direcció coreogràfica de Montse Argemí, de l’Escola de dansa Bots.

Darreres funcions de Luces de Bohemia

El muntatge del clàssic de Ramón María del Valle-Inclán dirigit per Ramon Ribalta, s’acomiadarà dels espectadors el proper 25 de març. El gran èxit de la sala petita del Teatre del Sol d’aquesta temporada, Luces de Bohemia, durà a terme en les properes setmanes les cinc darreres funcions.

Les darreres representacions de Luces de Bohemia es duran a terme els diumenges 25 de febrer i 4, 11, 18, 25 de març a les 18:30 hores a la sala petita del Teatre del Sol.

Nit de Jazz

Aquest divendres 23 de febrer a les 21:30 hores, la jove cantant terrassenca Anna Jané presentarà el seu projecte musical acompanyada de la seva banda a la biblioteca del Teatre del Sol.

Foto portada: un moment de l’obra. Autor: David B.