Cabaret literari. Il·lús Teatre. Autor: David B.

Més de 900 persones celebren els 20 anys d’Il·lús Teatre

Més de 900 espectadors han passat aquest Nadal per la CavaUrpí per veure el darrer espectacle Molts records! de la companyia sabadellenca Il·lús Teatre.

De les vuit representacions que la companyia ha dut a terme, en set ocasions han penjat el cartell de localitats exhaurides. En total més de 900 espectadors, un cinc per cent més que els aconseguits amb la proposta de l’any passat, tot i que s’ha de tenir en compte que en aquesta ocasió s’ha hagut de disminuir l’aforament per tal de garantir la visibilitat del petit curtmetratge amb el qual s’obria l’espectacle.

Molts records! recollia fragments dels muntatges d’Il·lús Tetre, caracteritzats tots ells per una barreja d’humor, reflexió i música de diverses autories, de la mà de Jep Barceló, Santi Ricart, Sílvia Ricart, Pedro Ruiz, Marta Tricuera i Montse Vidal en l’apartat interpretatiu; i Oriol Padrós, Marina Prades, Jan Fité i Guillem Barceló en el musical.

L’edició d’aquest any ha servit per celebrar els vint anys de la creació d’Il·lús Teatre, una companyia fundada i dirigida per Jordi Fité que amb els seus cabarets literaris nadalencs s’ha convertit en una cita consolidada de les Festes a Sabadell.

Il·lús Teatre tornarà a la CavaUrpí al final d’aquesta temporada en el marc de la tercera edició del cicle que aquest espai dedica al dramaturg William Shakespeare.

Foto portada: un moment de l’espectacle- Autor: David B.