Nel·lo C en una imatge del darrer clip.

El cantautor sabadellenc Nel·lo C dedica un tema a Gerard Piqué

Aquest dilluns el cantautor sabadellenc Nel·lo C ha estrenar aquest dilluns el seu nou videoclip, una oda al futbolista català Gerard Piqué.

Durant l’últim any i mig, Nel·lo C ha estat duent la seva música a barris i ciutats perifèriques de Barcelona i a zones de Catalunya on el català és poc present, en forma de tallers. Entre el 2018 i el 2019 més de 2.000 nenes i nens han fet amb l’artista tallers de música en català amb el rerefons de la integració social mitjançant la llengua, la música i la creativitat.

Aquest dilluns ha presentat el single Gerard Piqué com a avançament del que serà el seu segon disc d’estudi, Carrer Amunt, un àlbum que arriba després de la bona acollida que va tenir el seu primer disc Llunàtic i del single Capocannoniere.

“Gerard representa els joves catalans; sense pèls a la llengua i sense que les seves declaracions estiguin influïdes per tercers, perquè a la vida s’hi ha d’anar de cara i expressar els teus sentiments i sensacions malgrat que no tothom pugui pensar com tu”. ha assegurat Nel·lo C.

D’altra banda, el canal de Youtube del cantant sabadellenc ha assolit la xifra de mig milió de reproduccions. Entre els més de 29 vídeos que el componen, el tema D’aquí cap allà és el més escoltat de l’artista en aquesta plataforma.

Foto portada: Nel·lo C en una imatge del darrer clip.