Foto portada: Marta Knight, des del Mirador del Museu deL Gas aquest dimarts. Autor: J.d.A.

El cicle ‘Vermuts Embassa’t’ viurà la seva edició més “ambiciosa”

El cicle ‘Vermuts Embassa’t del Museu del Gas’ arriba aquesta primavera a la quarta edició amb novetats: es duplica el número de concerts i un parell seran gratuïts des de la plaça del Gas. El festival inclourà vuit concerts, tots els diumenges d’abril i maig al migdia. 

Segons ha explicat el president de Sabadell Sona Jove i comissari del programa, Arnau Solsona, es tracta d’un programa “més ambiciós que mai”. “Una proposta molt potent i intimista però que volem obrir a tothom aquest any”, rebla la directora del Museu del Gas, Eva Buch.

Així els sabadellencs podran veure dos concerts des de la plaça del Gas sense passar per taquilla. El 22 d’abril, al migdia, Joana Serrat, que ha llançat ja quatre discos al mercat i que representa “una garantia”, en paraules de Solsona. Serrat va participar a l’Embassa’t l’any 2013. L’altre concert gratuït serà el 13 de maig, de la mà d’Intana, grup barceloní que va publicar el seu àlbum debut el passat setembre.

Solsona, Buch i Knight, aquest matí. Autor: J.d.A.
Solsona, Buch i Knight, aquest matí. Autor: J.d.A.

La resta de concerts seran, com és habitual, al mirador del Museu del Gas, a cinc euros l’entrada. Obrirà el foc el grup Flamaradas, 8 d’abril, entre el folkore i el rock psicodèlic. El següent diumenge, 15 d’abril, serà el torn de Ferran Palau, membre del grup Anímic. Presentarà el seu tercer disc, Blanc, que segons Solsona serà “un dels discos del 2018”. Marta Knight, present aquest dimarts a la presentació, i Cor Blanc tancaran el mes d’abril. Knight és una jove de 19 anys de Martorell que va estrenar el seu primer EP l’any passat. Cor Blanc és un duet de dream pop i electrònica.

Durant el mes de maig, també hi haurà quatre concerts. Es viurà la primera actuació internacional del cicle ‘Vermuts’ a través de l’irlandés Matthew McDaid, que va publicar el seu primer LP l’any passat. Serà 6 de maig. Diumenge següent serà el torn d’Intana, des de la plaça del Gas. El 20 de maig arribarà la música de Me and the Bees, que van publicar l’any passat el seu tercer disc. “Serà un dia més desmelenat”, avisa Solsona, amb cançons senzilles però que enganxen. Tancarà la quarta edició dels ‘Vermuts’ Olivemoon, sis anys després del seu primer treball, amb ritmes més electrònics.

8 i 9 de juny: 10è Embassa’t

Les entrades es poden comprar per avançat a la web de l’Embassa’t o el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans a les taquilles del Museu del Gas. Tot plegat a expenses de la desena edició del festival Embassa’t, que es farà del 8 al 9 de juny, de nou a La Bassa de Sant Oleguer.

Foto portada: Marta Knight, des del Mirador del Museu deL Gas aquest dimarts. Autor: J.d.A.