Un moment del concert al Teatre Principal. Autor: David B.

Els Vakombà tornen al Principal per presentar ‘D’ara endavant’

El cor Vakombà ha tornat apretant fort a l’escenari del Teatre Principal amb un doble concert per presentar el seu nou espectacle, D’Ara endavant. Un muntatge a mida de recordatori de tot el que han fet fins arribar on són ara.

D’Ara endavant ha pujat 21 cantants del cor Vakombà de l’Escola de Música Creu Alta de Sabadell, acompanyats per set músics en directe, entre els quals han incorporat instruments de vent metall. Amb una cuidada posada en escena i amb unes coreografies molt marcades i plenes d’energia, els membres de Vakombà, dirigits per Mariona Sànchez,  han obert el concert amb un tema a capella, que ha donat pas a La flama d’Obrint Pas.

Un moment del concert al Teatre Principal. Autor: David B.
Un moment del concert al Teatre Principal. Autor: David B.

El concert ha comptat amb temes de diverses èpoques i amb un recorregut per diversos estils musicals. Entre els temes seleccionats per aquest nou espectacle s’hi troben Blame it on the boogie de The Jacksons, When I was your man de Bruno Mars, Nella Fantasia de Sarah Brightman, Sweet dreams de Eurythmics, Man in the mirror de Michael Jackson o Way down we go de Kaleo, que ha donat pas a un emotiu vídeo, a títol de recordatori del les vivències de tots aquests anys que la formació porta cantant.

El concert ha continuat amb el tema From Now On, seguit de Roxanne, Something Just like this de The Chainsmokers i Coldplay, Tsunami o Sing. Després de tancar el concert, per petició del públic assistent, han dut a terme els bisos, tancant definitivament el recull musical de la nit amb el tema Shut Up and Dance de Walk the moon.

Foto portada: els Vakombà en un dels temes interpretats aquest dissabte. autor: David B.