Foto portada: un moment del concert d'Andrea Motis i Joan Chamorro. Autor: David B.

Manu Guix, Andrea Motis, Dani Nel·lo i Animal, entre les novetats a la Cava Urpí

Després dels exitosos dos concerts oferts la tardor passada a l’escenari del carrer Sant Maties, 5, el televisiu Manu Guix hi tornarà els propers dies 22 de febrer i 23 de març  (ambdós a les 10 de la nit), en format acústic.  Les entrades per la data de febrer, ja prevista des d’inicis de temporada, estan a punt d’exhaurir-se.

Altres noms destacats de la programació són Gerard Aledo, líder del grup Animal que presentarà un concert en versió acústica de les cançons del seu grup (1 de març, 22 hores),  Elena Gadel amb Eduard Gallén (15 de març a les 22 hores)  que oferiran Desnéixer, un espectacle que barreja la música amb la poesia de Federico García Lorca i Maria-Mercè Marçal, el grup de folk Falsterbo (31 de març a les 18.30 hores), amb mig segle de trajectòria a les espatlles, Andrea Motis i el seu quintet (5 d’abril a les 22 hores) i el grup tribut a El Último de la Fila, El Último Tributo (16 d’abril, 22 hores) .

Completen les propostes el Quartet Calders, integrat entre d’altres pel sabadellenc Xavier Felip, (19 de maig, 18:30 hores) amb el concert Del clàssic al Romàntic. Quartets de corda de Mozart, Haydn i Mandelssohn, el retorn de Dani Nel·lo (24 de maig, a les 22 hores), i  Peter Gyn & The Suits (31 de maig, 22 hores), un projecte liderat per Pere Martí Farré, veu principal dels Wild Goats

A tot aquest llistat s’han d’afegir els cinc concerts dels veterans Els Duendes (25 de gener, 24 de febrer, 24 de març, 28 d’abril i 26 de maig, sempre a les 19 hores excepte el primer, que serà a les 23 hores), els Nómadas (8 de febrer, 22 hores) o Starlight (29 de març, 23 hores), la soprano sabadellenca Laura Obradors acompanyada pel baríton Carles Daza i el pianista Victor Galiano per oferir una selecció d’òpera, sarsuela i cançó (27 de gener a les 19 hores) o la Paquito’s Groove Band, la formació del sabadellenc Carles Ruiz dedicada al funk, el rock, el soul  i el rythm&blues, que oferirà  un concert amb temes propis i versions (8 de març, 22 hores)

A banda d’aquest abundant calendari, hi ha una data especial a marcar: el proper 17 de maig se celebraran set anys de la creació d’UiU Promotors, que gestiona la Cava Urpí. Per commemorar aquest esdeveniment s’oferirà una gala amb diversos artistes, entre els quals el grup Il·lús Teatre, que ve de triomfar amb la seva proposta nadalenca. La resta de participants s’anunciaran en breu.

Com sempre, es poden obtenir les entrades de forma presencial a la recepció de l’Hotel Urpí  o a la web www.uiu.cat.

Foto portada: un moment del concert d’Andrea Motis i Joan Chamorro a la Cava Urpí el passat mes de maig. Autor: David B.