Mar Fayos. Autor: Cedida.

Mar Fayos enceta una campanya de crowdfunding pel llançament del seu primer disc

La cantant sabadellenca Mar Fayos, sota el nom de Mar Fayos Project, iniciarà el 4 de maig una campanya de finançament col·lectiu a través de la plataforma digital Kickstarter que durarà dos mesos i li permetrà gravar, editar i presentar el seu primer disc de cançons originals a finals d’aquest any.

Mar Fayos, que actualment viu a Boston, està passant el confinament a la nostra ciutat, treballa en la producció del seu primer treball discogràfic. Serà un àlbum breu que integrarà sis cançons originals que combinen estils com el jazz, la música llatina, el pop, el soul i les arrels mediterrànies, on la cantant i compositora comparteix experiències molt personals al voltant de l’amor, els grans canvis vitals, el sentiment de pertinença i la constant enyorança de temps millors envoltada d’aquells que estima que són lluny o bé dels que han marxat per a no tornar.

La campanya de crowdfunding que farà possible el primer projecte discogràfic de Mar Fayos Project estarà disponible per a rebre aportacions  econòmiques durant dos mesos, i s’inaugurarà el 4 de maig. La cantant sabadellenca ofereix vuit opcions de col·laboració, que van des dels 18 euros als 920 euros, amb recompenses com el lliurament a domicili del primer treball de la cantant dedicat, l’obtenció d’entrades pel concert de llançament amb accés al backstage, concerts privats, merchandising exclusiu i l’experiència de passar un dia amb Mar Fayos Project o de sentir les cançons gravades abans que ningú i enviar comentaris a tenir en compte durant el procés d’edició.

Amb només 26 anys, Fayos comença a ser coneguda per haver actuat amb gran èxit de públic i crítica en ciutats com Boston, Nova York, Madrid i Barcelona, i aviat arreu d’Europa i dels Estats Units. Actualment combina la seva activitat com a cantant internacional amb la docència universitària com a artista en residència pel Berklee College on estudià i com a professora associada al Bunker Hill Community College de Boston.

Foto portada: Mar Fayos. Autor: Cedida.