Un moment del concert de l'OSV. Autor: David B.

Tribut de l’OSV a John Williams

Aquest divendres l’Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Rubén Gimeno retrà homenatge al compositor nord-americà John Williams aquest divendres al Teatre La Faràndula de Sabadell.

Els membres de l’Orquestra Simfònica del Vallès oferiran un concert amb les bandes sonores mes reconegudes del compositor, com ara les del film Munich A prayer for peace, Tiburón, El Patriota, Harry Potter, Jurassic Park, La llista de Schindler o Encontres en la tercera fase, entre altres. Per tancar el concert la banda sonora de Star Wars prendrà el màxim protagonisme amb la interpretació dels coneguts temes Main Theme, Cantina Band, Luke and Leia, Yoda Theme, Marxa Imperial.
A més de les bandes sonores, el concert comptarà amb el doblador Salvador Vidal, responsable de doblar la veu original de Liam Nesson, Ed Harris, Mel Gibson, Sam Neil o Richard Dreyfuss, entre altres.

L’Orquestra Simfònica del Vallès realitzarà aquest primer concert tribut a John Williams el proper divendres 15 de novembre a les 20:30 hores a Sabadell, amb un segon concert al Palau de la Música Catalana, dissabte 16 de novembre i un tercer al Centre Cultural de Terrassa.

Foto portada: un moment d’un concert de l’OSV a la Faràndula.