Gadel, durant el concert de la Cava Urpí. Autor: David B.

UiU Promotors fa recuperar el pols cultural amb un cicle de concerts

El cicle de concerts amb sopar que la cafeteria Urpí als Jardins de l’antiga Caixa Sabadell portarà a terme entre els mesos de juliol i agost, sota el nom de Hi Som!, té com a objectiu contribuir a recuperar el to cultural després de l’aturada que ha suposat l’alarma sanitària pel Covid-19, que va interrompre la programació especial del desè aniversari d’UiU Promotors.

Els concerts es portaran a terme tots els dissabtes de juliol i agost al vespre i s’estrenarà el 4 de juliol, l’Il·lús Teatre Ensemble, una formació integrada per Marina Prades (veu i violí), Oriol Padrós (veu i guitarra) i Jan Fité (contrabaix i arranjaments). El grup oferirà una selecció de temes procedents de les diferents produccions d’Il·lús Teatre amb direcció del propi Jordi Fité.

El 18 de juliol actuarà la cantant i actriu Elena Gadel que, acompanyada de Carlos Monfort, oferirà un recull dels seus temes més coneguts i seguirà la terrassenca Gemma Humet acompanyada de Pau Lagardas el 25 de juliol.

Els concerts del mes d’agost estaran protagonitzats per Judit Neddermann (1 d’agost), Miquel Abras (8 d’agost) i Jofre Bardagí (22 d’agost). El cicle es clourà (29 d’agost) amb el sabadellenc Roger Padrós, que presentarà els temes del seu primer treball, titulat Mil más.

Hi Som! es completarà, els divendres al vespre i els dissabtes i diumenges al migdia, amb sessions gratuïtes de DJ a la terrassa d’Urpí als Jardins, per gaudir dels capvespres i dels vermuts d’estiu.

“Fem una crida al públic per tal que respongui a l’esforç titànic d’engegar un projecte així, que no pretén altra cosa que l’enriquiment cultural i oblida rendibilitats que, ara per ara, són buides de contingut, frívoles i vanes”, assegura Pere Urpí, d’UiU Promotors.

“No volem altra cosa que mostrar que tots plegats seguim dempeus, programant amb artistes compromesos amb l’invent. Una iniciativa de país modern, d’audàcia i de complicitat amb el públic”, apunta el promotor del nou cicle Hi Som!.

Les entrades anticipades ja es poden adquirir per 19,95 euros a través de la plataforma Codetickets. Cada localitat inclou un sopar pica-pica (que es començarà a servir a les 20:30) i el concert posterior, que començarà a les 21:30. El mateix dia de l’espectacle, el preu de les entrades serà de 25 euros.

Foto portada: Gadel, durant un concert de UiU Promotors. Autor: David B.