Enganxa’t a la Clàssica. Autor: David B.

Xerrades prèvies als concerts per aprendre més sobre la clàssica

Enganxa’t a la Clàssica és un cicle de xerrades prèvies en alguns concerts de música clàssica que es duran a terme a Sabadell. El musicòleg Albert Ferrer Flamerich serà l’encarregat de dur a terme les conferències.

Enganxa’t a la Clàssica és un un projecte pedagògic que consisteix en unes xerrades informatives prèvies a alguns concerts de música clàssica. Amb elles es pretén que el públic sàpiga més sobre el concert al que assistiran. Segons la regidora de Cultura, Montserrat Chacon, hi ha molta qualitat en música clàssica a Sabadell, però “s’ha de potenciar i apropar al gran públic”.
Cinc espectacles d’aquesta temporada inclouran les sessions informatives: Enric Martínez-Castignani, baríton i Albert Guinovart. piano; Papà Mozart amb Joan Pera i Roger Pera; Rèquiem de Fauré; Arnau Tomàs i Kennedy Moretti i la Setena de Beethoven.

Albert Ferrer ha explicat que les xerrades comptaran amb una presentació i amb fragments musicals per fer l’explicació més entenedora. A la jornada només s’hi podrà accedir presentant l’entrada al concert corresponent.

Foto portada: Enganxa’t a la Clàssica. Autor: David B.