Castellers - Patrocini Infolab. Autor: David B.

Nou impuls pels Castellers de Sabadell

Aquest dimarts els Castellers de Sabadell i l’empresa Infolab i han signat l’acord que converteix la firma sabadellenca en el principal patrocinador de l’entitat Castellera pel que queda d’any i fins a finals de l’any 2019.

L’acord signat pel president dels Castellers de Sabadell, Joan Carles Sànchez i el director gerent d’Infolab, Jordi Lloret, compta amb una aportació econòmica per part de l’empresa de 9.000 euros en concepte d’entitat col·laboradora, que es destinarà a finançar les activitats que els Castellers de Sabadell duguin a terme des d’ara i fins a finals d’any i durant de la propera temporada 2019.

El president dels Castellers de Sabadell, Joan Carles Sànchez, ha destacat la importància de fer pinya amb el teixit de la ciutat, tant a nivell públic com privat i ha destacat la importància, “tant en el món casteller com en altres àmbits de la vida, de confiar amb qui tens al costat”.

El director gerent d’Infolab, Jordi Lloret, ha destacat el vincle existent entre les dues entitats, que coincideixen en celebrar el proper 2019 els seus 25 anys de vida, amb valors comuns com la força, l’equilibri, el valor i el seny. “Ens sentim plenament identificats amb aquests valors, som una empresa de software i serveis informàtics i el nostre principal actiu són les persones”, ha apuntat Lloret.

Foto portada: signatura de l’acord. Autor: David B.