Foto portada: una imatge de l'espectacle 'Camí a l'escola'. Autor: cedida.

LaSala, després del confinament: “arrenquem amb una temporada a la carta, adaptada a cada públic”

La Sala, l’espai de creació d’arts per a les famílies, prepara la nova temporada amb canvis. Arrencarà el 25 d’octubre a les 6 de la tarda amb l’obre Camí a l’escola, de la companyia Campi Qui Pugui. La temporada es farà amb aforaments reduïts, espais descentralitzats i adaptant el calendari per a les escoles. La directora de LaSala, Eulàlia Ribera, i el regidor de Cultura, Carles de la Rosa, han presentat la temporada aquest dimecres a la tarda. 

El 25 d’octubre la temporada arrencarà amb l’espectacle Camí a l’escola, que va quedar suspès la temporada passada a causa del confinament. Es tracta de la història de tres germanes que s’enfronten a obstacles i perills per arribar a l’escola. L’espectacle està inspirat en el documental Sur le chemin de l’école, de Pascal Plisson. Per afrontar la temporada, La Sala aposta per fer canvis a causa de la pandèmia.

“Una temporada a la carta, adaptada a cada públic, a cada projecte, a cada condicionant”, assegura la directora de LaSala, Eulàlia Ribera.

Més endavant, ja al gener es reprendrà la temporada amb Andròmines, el nou espectacle dels sabadellencs Samfaina de Colors (19 de gener). També s’han reprogramat espectacles que es van haver de suspendre la temporada passada, com Jojo, L’aventura d’avorrir-se o Adeu Peter Pan. La temporada inclou també Mozartland (de la companyia del Príncep Totilau), Terra (Silver Drops), Marúnica (Roberto G. Alonso) i La faula de l’esquirol, el darrer i nou espectacle de La Baldufa.

Aquesta és la primera temporada que LaSala funciona al 100 per cent com a centre de creació d’arts per a les famílies, amb l’objectiu d’apostar per les residències d’artistes i participar en dos projectes europeus sobre educació i mediació.

El Més Petit, més telemàtic

Al mes de novembre, el protagonisme serà per al festival El Més Petit, que arribarà a la setzena edició, amb una part de la programació en línia, Petit als núvols, i activitats com la cinquena trobada internacional d’arts per a la primera infància, la formació per a mestres i artistes i algunes propostes artístiques.

Foto portada: una imatge de l’espectacle ‘Camí a l’escola’. Autor: cedida.