Foto portada: trobada d'escriptors, a Òmnium. Autor: N.Bueno.

Òmnium escalfa Sant Jordi

  • L’entitat cultural organitza la cinquena trobada d’escriptors.

  • Així mateix, també  han lliurat el quart premi de punts de llibre.

A les portes d’una nova edició de Sant Jordi, Òmnium Cultural de Sabadell ha tornat a organitzar un dels actes que van convertint-se en clàssics a Sabadell: la cinquena trobada d’escriptors novells.

En aquesta edició hi ha participat Marta Orriols amb el llibre de contes titulat Anatomia de les distàncies curtes, Jaume García Arija amb el llibre de literatura infantil Hi havia una vegada, Joan Balart amb la novel·la Autobiografia de l’home invisible i un col·lectiu format per nou persones, que han escrit entre tots el llibre Una trama mal ordida, on cada autor s’ha centrat en un dels personatges.

La presidenta d’Òmnium Cultural Sabadell, Montserrat Mateu, ha manifestat que “en aquesta trobada, que fem des de fa cinc anys, comptem amb els autors novells de la ciutat que hagin publicat una obra de qualsevol tipus de gènere”.

És molt interessant conèixer l’experiència de cadascun dels autors. Al no ser encara autors que es dediquin de manera professional a la literatura, ens expliquen amb frescor quin ha estat el procés d’elaboració de l’obra, com han trobat l’editorial, de quina manera combinen la seva feina habitual amb l’escriptura i s’arriba a la conclusió que publicar un llibre no és tan fàcil com sembla i que escriure un llibre és una gran feina”.

“Aquest és un acte molt amè, distès i que cada any és diferent. A l’entitat ens agrada molt fer-lo any rere any abans que arribi Sant Jordi”, ha conclòs Mateu.

Foto pottada: un moment de la trobada. Autora: N. Bueno.