Foto: trobada, aquest dimecres. Autor: O.Orriols

Papers de Versàlia activa el seu cicle de lectures

El col·lectiu poètic Papers de Versàlia va començar dimecres un nou cicle de lectures poètiques a la biblioteca Vapor Badia. Es va fer amb l’assistència de Josep Maria Ripoll i la lectura de Hombre y caballo, de Mark Strand.

El col·lectiu farà les lectures cada dos dimecres a la tarda fins el dia 10 de juny. Proposen vuit llibres d’autors diversos amb l’única intenció de fer-los presents a partir de les lectures i comentaris obertes d’algunes dels seus poemes. Papers de Versàlia recomana que el públic interessat s’inscrigui a la biblioteca Vapor Badia per rebre alguns poemes via correu electrònic i participar en l’intercanvi d’opinions.

Programa

El cicle de lectures poètiques té el següent calendari, un cop feta ja la primera sessió: el 11 de març parlaran de La certeza d’Eloy Sánchez Rosillo amb Josep Gerona, el 25 de març Hasta aquí, de Wislawa Szymborska, amb Esteban Martínez. Seguirà el 15 d’abril Marcel Ayats amb la lectura de Materia solar d’Eugenio de Andrade. El 29 d’abril es llegirà A la llum de l’hivern de Philippe Jacottet, amb Josep Maria Ripoll; el 13 de maig serà el torn d’Esteban Martínez amb la lectura de Cuaderno de NY, de José Hierro. Acabaran amb Limbo y otros poemas d’Ada Salas amb Josep Gerona, el 27 de maig, i Marcel Ayats amb Zonas comunes d’Almudena Guzmán, el 10 de juny,