Foto portada: el plànol interactiu.

Nous recursos educatius de l’Espai Natura: un plànol interactiu

L’Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell ofereix diverses alternatives davant la impossibilitat de realitzar activitats presencials aquest inici del curs escolar. La Fundació ha creat un plànol interactiu com a un nou recurs educatiu a través del qual es podrà accedir vídeos del Museu i de les activitats adreçades a escoles.

L’inici de curs del setembre del 2020 ha suposat canvis en l’organització i la seguretat, a causa de la prevenció de la Covid-19.  Per aquest motiu la Fundació llança un nou canal de YouTube on es pengen vídeos sobre l’entitat i els seus equipaments, per descobrir els edificis i les activitats que s’hi fan.

A més, l’Espai Natura ha creat un pòster interactiu que agrupa i permet accedir als vídeos de la masia de Can Deu, a l’Espai Natura. El plànol mostra imatges dels animals de la granja així com, apunts sobre la vida al món rural tradicional. Aquest pretén oferir un recurs didàctic tant per públic general com escolar.

El Centre d’Educació Ambiental de Can Deu va néixer l’any 1972 amb l’objectiu d’estimular un millor coneixement del medi, tant natural com rural, amb la intenció d’aconseguir un major respecte d’aquest. L’èxit del programa es reflecteix en el nombre de participants: entre l’any 2012 i el 2019 la mitjana de participació és de 419 grups i 10.906 persones.

Foto portada: el plànol interactiu.