Foto portada: Puigdemont, Sílvia Oliver, filla del poeta, i Ignasi Giménez. Autor: CCVOC / cedida.

Puigdemont, a l’homenatge a Joan Oliver organitzat a Sant Llorenç Savall

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assistit aquest divendres a l’acte de tribut a Joan Oliver organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. L’homenatge s’ha fet amb motiu del trentè aniversari de la defunció d’Oliver, i s’ha dut a terme a Sant Llorenç Savall, on el poeta va estiuejar durant molts anys.

A banda dels discursos institucionals (a més de Puigdemont hi han assistit la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, l’alcalde de Sant Llorenç, Ricard Torralba, i d’altres batlles, entre ells, el de Sabadell), l’acte ha comptat amb l’escenificació d’una part de La fam, a càrrec de TIC Escènic, la participació de la presidenta del PEN Club català, Carme Arenas i un recital breu de Lloll Bertran i Cedoni Fenoll.

“Joan Oliver va ser un intel·lectual, un home de paraula i un patriota”, ha destacat el president de la Generalitat, Carles Puigmenot. L’acte ha format part de l’anomenat Any Joan Oliver. Els actes van arribant a la seva fi. Encara en queden alguns, com les representacions de Ball robat al Teatre Sant Vicenç, que es reprenen en les properes setmanes.

Foto portada: Puigdemont, Sílvia Oliver, filla del poeta, i Ignasi Giménez. Autor: CCVOC / cedida.