Quines propostes culturals hi haurà a Sabadell aquest Nadal?

La temporada de Nadal ja ha arribat a Sabadell amb l’estrena del clàssic nadalenc per excel·lència, Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, que ja han fet les primeres funcions amb èxit tant Joventut de la Faràndula com el Teatre Sant Vicenç.

Tot i aquesta primera proposta per a un públic familiar a la ciutat hi ha diverses propostes interessants per fer cultura durant aquests dies.

25 de desembre

El dia de Nadal per la nit arriben a la ciutat cinc propostes teatrals. El Teatre Sant Vicenç estrenarà la comèdia El sopar dels idiotes, dirigida per Antoni García. Es representarà també els dies 28 de desembre i el 3, 4, 10 i 11 de gener de 2020. Per la seva part, Joventut de la Faràndula, arribarà al Teatre Principal amb el ja tradicional Nadal a la nit, amb el divertit muntatge Diner (molt) negre, dirigit per Maria Pla i Salva Peig.

Nadales, torrons i el que et surti dels polvorons, un espectacle musical nadalenc divertit, s’estrenarà en doble funció a la Sala Biblioteca del Teatre del Sol. Es representarà també els dies 30 de desembre i els dies 1, 2, 3, 4 i 6 de gener de 2020. En el mateix teatre però a la Sala Gran, s’acomiadarà dels espectadors sabadellencs el muntatge que ha estat en cartell aquest primer trimestre, Figuretes de Vidre.

La companyia sabadellenca Il·lús Teatre, oferirà El millor moment a la Cava Urpí i es representarà els dies  26, 27, 28 29 i el dia 1 de gener.

26 de desembre

El dia de Sant Esteve tornen a l’escenari Els Pastorets, tant de la Joventut de la Faràndula com del Teatre Sant Vicenç. El teatre creualtenc realitzarà les funcions d’Els Pastorets el 26, 28 i 29 de desembre i el 1, 4, 6, 11, 12 i 19 de gener de 2020. Per la seva banda, Joventut de la Faràndula els oferirà els dies 26 i 29 de desembre de 2019 i el 1, 4, 11 i 12 de gener de 2020.

28 de desembre

L’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) oferirà el tradicional Festival de valsos i danses, amb temes de Strauss, Offenbach o Amadeu Vives, entre d’altres. Diumenge 29 de desembre al matí hi haurà una segona sessió d’aquest esperat concert.

29 de desembre

Les corals Musicorum (cor adult) amb El cor de la nit (cor infantil) i SOM·night (cor jove), duran el Conte de Nadal de Charles Dickens al Teatre del Sol.

Foto portada: un dels conecrts del Festival de balsos i danses. Autor: David B.