Ratatouille

Recta final de ‘Ratatouille, el petit xef’ a la Faràndula

Joventut de la Faràndula portarà a l’escenari sabadellenc per darrera vegada aquest cap de setmana el muntatge Ratatouille, el petit xef, un espectacle del que ja han gaudit més de 8.000 espectadors.

El musical que arriba a la tercera temporada amb gran acceptació de públic i crítica s’acomiadarà dels espectadors aquest cap de setmana amb tres funcions, una d’elles extraordinària, ja que la representació del passat diumenge 1 d’octubre Joventut de la Faràndula va decidir suspendre-la “davant els greus incidents” que es van produir pel referèndum.

Així doncs els espectadors podran gaudir de tres funcions, la primera, aquest dissabte 7 d’octubre a les 18 hores i una doble sessió el diumenge 8 d’octubre, a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda. Joventut de la Faràndula ha anunciat que les entrades adquirides per la funció del dia 1 d’octubre seran vàlides per la funció extraordinària del diumenge 8 a les 12 del migdia.

Ratatouille
Ratatouille, el petit xef, a l’escenari de la faràndula. Autor: David B.

La màgia de la rata que vol convertir-se en un gran xef francès compta amb un equip de 55 actors i actrius d’entre 6 i 55 anys, amb una espectacular posada en escena i 12 temes musicals creats per a l’ocasió per Keco Pujol. La direcció del musical Ratatouille, el petit xef recau en Albert Gorina i Magda Palau, la direcció vocal a càrrec de Monserrat Saurí i la direcció coreogràfica de la mà de Cristina Allande, de l’escola Ritme dansa.

Foto portada: Linguini i Rémy, en un moment de la funció. Autor: David B.