Foto portada: ballada conjunta de les colles. Autor: David B.

Sabadell es converteix per un dia en la capital dels Bastoners

Prop de 2.000 bastoners arribats de diferents punts de Catalunya s’han donat cita a Sabadell per celebrar la 43a Trobada Nacional de Bastoners.

Degut a la pluja els organitzadors han mogut les cercaviles de bastoners, que han sortit des de la plaça de l’Imperial i el Passeig fins al recinte de Fira Sabadell on s’ha fet la resta d’activitats, en lloc de l’Eix Macià on estaven previstes.

Un cop les colles participants han arribat a Fira Sabadell, i després de la lectura del manifest dels Bastoners on s’ha reivindicat el paper de la dona dins de les colles i de la benvinguda als participants de l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, s’ha dut a terme una impressionant ballada conjunta de totes les colles de bastoners que han participat a la trobada.
La festa s’ha tancat amb el concert dels sabadellencs Ovella Xao, Roba estesa i els terrassencs Doctor Prats, que han presentat els temes del seu recent darrer disc Venim de lluny, que es va presentar tot just fa tres dies a la sala Barts de Barcelona.

Foto portada: ballada conjunta de les colles. Autor: David B.