Samfaina de colors. Autor: David B.

Samfaina de Colors celebrarà el seu 30è aniversari a LaSala

La parella sabadellenca formada per Mirna Vilasís i Xavi Múrcia van crear Samfaina de Colors el 1988 per difondre la música, els instruments i la cultura tradicional dels Països Catalans entre els menuts.

Després de 30 anys en els escenaris, amb la creació de 22 espectacles musicals i amb més de 5.000 representacions arreu del país a les esquenes, arriben de nou a LaSala per estrenar el nou espectacle a mode d’aniversari Els cistells de la Caputxeta.

Mirna Vilasís, assegura que “aquests 30 anys han passat súper ràpid i és bastant increïble que després de 30 anys encara estiguem aquí fent el que fem i passant-nos-ho bé”.

Samfaina de colors. Autor: David B.
Un moment de l’espectacle. Autor: David B.

En Els cistells de la Caputxeta que Samfaina de colors estrenarà el proper dissabte es fa una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol Per molts anys!, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l’any. La Caputxeta te 12 cistells plens de poesia, de cançons, música tradicional, estris i joguines.

“Aquest espectacle compta amb un 95 per cent de músiques tradicionals catalanes i en Xavi ha musicat per aquest muntatge el poema Abril de Miquel Martí i Pol. Ens vam enamorar de la música tradicional al Tradicionàrius i vam decidir tirar cap a la música tradicional per a nens, on ens sentim molt còmodes e identificats”, han apuntat els components de Samfaina de Colors.

Els cistells de la Caputxeta s’ha forjat per celebrar l’aniversari de la companyia, tot i que abans van començar a treballar en el muntatge anomenat Globus, amb text i música pròpia i que tècnicament era complicat dur-lo a l’escenari”, ha explicat Vilasís. Pel que fa als plans de futur de la companyia Xavi Múrcia, manifesta que “no en tenim cap, anirem fent, si tenim sort i continuem tenint feina continuarem fent això”.

L’estrena de Els cistells de la Caputxeta, celebrarà el 30è aniversari de la companyia sabadellenca Samfaina de Colors el proper dissabte 10 de febrer a les 18 hores a LaSala.

Foto portada: Mirna Vilasís i Xavi Múrcia a l’escenari de LaSala aquest dijous. Autor: David B.