Foto portada: Parades llibres Sant Jordi a la plaça Doctor Robert. Autor: David B.

Arrenquen els actes de Sant Jordi a Sabadell

Ambient de Sant Jordi aquest diumenge als carrers del Centre de Sabadell i alguns barris. Les parades de les diferents llibreries de la ciutat instal·lades a la plaça Doctor Robert han acumulat centenars de compradors i curiosos.

Tot i que les llibreries han estat el punt de mira dels sabadellencs al Centre de la ciutat, també s’hi han trobat diferents parades amb les tradicionals roses a la Rambla i repartides per altres indrets i barris.

Els antics jardinets de la Caixa Sabadell han acollit diversos tallers infantils i música. La plaça del Gas ha acollit un joc de pistes i un concert de la cantautora Joana Serrat. A la plaça del Treball del barri de Gràcia s’han dut a terme diverses activitats i contacontes, a la Creu de Barberà s’han fet tallers de plantes, entre altres activitats i a Sol i Padrís hi ha hagut parades de llibres, xocolatada, contacontes, sardanes i migas.

Signatura d’autors

Aquest diumenge, la plaça Doctor Robert acollirà, a més de les set parades de llibres ja instal·lades des d’aquest migdia, a partir de les quatre de la tarda diversos autors signaran exemplars dels seus llibres,

Foto portada: Parades llibres Sant Jordi a la plaça Doctor Robert. Autor: David B.