Imatge del Teatre Principal. Autor: David B.

La incertesa pel coronavirus acaba amb la temporada cultural

L’ajuntament de Sabadell ha anunciat aquest dilluns que l’Estruch, la Sala Miguel Hernández, la Faràndula i el Teatre Principal abaixen el teló de la programació de la temporada hivern-primavera 2020.

L’ajuntament de Sabadell dona per finalitzada la programació cultural de la temporada hivern-primavera. La situació d’incertesa que es viu actualment i la impossibilitat d’una concreció per donar una data d’obertura dels teatres municipals han estat els elements clau per prendre aquesta decisió, segons asseguren fonts municipals.

Ara la regidoria de Cultura està treballant per tornar a programar la majoria d’espectacles que no es podran fer aquesta temporada i situar-los a la graella de programació 2020-2021. També estan parlant amb les entitats que programen als teatres i amb les companyies amb les quals hi havia compromisos aquesta temporada, per tal que l’afectació al sector sigui la menor possible.

D’altra banda, l’Ajuntament també està treballant per organitzar el retorn de diners de les entrades adquirides pels compradors. Tan aviat com sigui possible, s’informarà per correu electrònic i per les xarxes.

Festes Majors de barris

Finalment, les entitats organitzadores de les festes majors dels barris del Torrent del Capellà, Nostra Llar, la Concòrdia i Campoamor han suspès les festes, que es reprendran normalment en la propera edició.

Foto portada: Aspecte del Teatre Principal de Sabadell. Autor: David B.