Sergio Dalma. Autor: David B.

Sergio Dalma presenta ‘Via Dalma III’ a Sabadell

Com és habitual el cantant sabadellenc Josep Capdevila, més conegut pel seu nom artístic, Sergio Dalma, ha dut a terme la signatura de discs al Corte Inglés de Sabadell, ciutat que el va veure nèixer.

Després de donar inici el passat divendres a Madrid de la gira de promoció del seu nou disc Via Dalma III, aquest dilluns prop d’un miler de fans del cantant han pogut compartir impressions amb ell, fer-se fotografies i endur-se signat el seu darrer treball.

DSC_8301
Sergio Dalma, aquest dilluns a Sabadell. Autor: David B.

Una llarga cua ha esperat impacient l’arribada d’un dels artistes sabadellencs més internacionals de l’escena musical. Les capdavanteres de la cua, portaven des de les 11 del matí per poder ser les primeres en petonejar Sergio Dalma i endur-se el seu particular record.

L’artista s’ha mostrat satisfet de “poder tornar a casa seva” i presentar als sabadellencs Via Dalma III, un disc que tanca un recull de les millors cançons italianes, traduïdes a l’espanyol i amb la peculiar veu del cantant sabadellenc. Solo tu, Volare o Este amor no se toca, són algunes de les 12 propostes d’aquest nou disc que fa de tancament dels millors temes de la música italiana de Via Dalma.

Sergio Dalma farà parada demà a Barcelona i seguirà amb la firma de discs a Saragossa, València, Murcia, Alacant Valladolid, Màlaga, Sevilla, Santander i Bilbao. Els concerts hauran d’esperar a l’inici del Tour Via Dalma III a principis d’any a Salamanca i fins el 10 i 11 de febrer de 2018 no aterrarà en doble concert a l’auditori del Fórum de Barcelona.

Foto portada: Sergio Dalma a la signatura de discs d’aquest dilluns. Autor: David B.