Membres de la productora en el FIC-CAT. Autor: FIC-CAT.

‘Shootball’ de Fèlix Colomer guanya dos premis en el Festival Internacional de Cinema en Català

Després de l’exitosa estrena als Cinemes Imperial del documental Shootball sobre la trama de pederàstia del cas Maristes, dirigit pel sabadellenc Fèlix Colomer, ha guanyat dos guardons al FIC-CAT.

El Festival Internacional de Cinema en Català de la Costa Daurada (FIC-CAT) ha reconegut el documental Shootball amb dos guardons, el de Nova Crítica i la Menció Especial del Jurat. El seu director, Fèlix Colomer ja va guanyar el premi al millor documental de l’edició passada d’aquest festival amb el documental Sasha (2016), que explica la vida d’un nen de vuit anys que viu a Ucraïna en un entorn de misèria i que passa un estiu amb una família catalana, en un context totalment diferent.

httpss://youtu.be/7Hsw5C9K9Z8

Shootball s’endinsa en el cas Maristes, on hi va haver abusos de menors que tenien entre 6 i 14 anys. El documental recull la impactant entrevista inèdita a un pederasta, Joaquín Benítez, que parla a cara descoberta davant la càmera i els testimonis de quatre víctimes que expliquen el malson viscut i les seves conseqüències.

Emissió a TV3

Aquest dimarts 12 de juny a les 21:55 hores, TV3 emetrà una versió reduïda per a la televisió del documental Shootball, de la productora sabadellenca Forest Film Studio, dins del programa de reportatges Sense ficció.

Foto portada: membres de la productora, amb Fèlix Colomer, a la dreta. Autor: FIC-CAT.