Histories de circ. Autor: Ajuntament

S’inicia la nova temporada de circ a l’Estruch

Aquest cap de setmana comença la nova temporada de circ a la Vela i al bar del recinte municipal de l’Estruch.

Aquest divendres i dissabte 4 de febrer es duran a terme tres propostes de circ i un concert de flamenc. La companyia DU’K’TO presentarà In-Confort, un recorregut creatiu que porta els actors a una confrontació entre la individualitat i el grup, distorsionant la pròpia realitat, mitjançant l’acrobàcia i la dansa. Aquesta és la història d’un camí cap a la incertesa, el desconegut, la intensitat i la incomoditat; un camí cap al descobriment, el creixement, l’emoció i la vitalitat. Està recomanat a partir dels 12 anys i es realitzarà aquest divendres 2 de febrer a les 9 de la nit a La Vela.

A les 20:30 i a les 22:00 hores, al bar de l’Estruch es faran dues càpsules de circ gratuïtes de Bixu, a càrrec de Pinky. La proposta és el resultat de la recerca per mitjà dels instints més animals i la introspecció interior més salvatge. Pinky proposa un viatge en què el trapezi posa en valor la importància de viure el present.

El dissabte 3 de febrer, a les 18.30 hores, la companyia Sifó oferirà Històries de circ. Madame Loyal rep el públic a casa, és a dir, la Vela, per explicar, amb l’ajuda d’en Basili, les històries que s’amaguen sota l’envelat, algunes de les quals són molt antigues i d’altres, més recents. En aquest espectacle en el qual el públic viatja en el temps, sembla que Madame Loyal tingui la seva troupe d’artistes de circ sota control, però… El més recomanable: és deixar-se endur per la màgia de la Vela.

El mateix dissabte, a les 10 de la nit, al bar de l’Estruch, el grup sabadellenc Dtumbaga Copla, farà un concert gratuït amb versió de cobles de tota la vida amb un estil rumber.

Foto portada: un moment de l’espectacle Històries de circ. Atuor: Ajuntament Sabadell.