Sis coses a fer aquesta setmana a Sabadell

Arribats a la segona setmana del mes d’agost, tot i la temporada d’estiu, la ciutat proposa sis activitats culturals als vespres, com ara teatre, cinema a la fresca o música en viu, en diversos espais de la ciutat.

1. El verí del teatre al Mirador del Museu del Gas

Segueixen els Capvespres de dramatúrgia al mirador del Museu del Gas. Aquest dimecres, 8 d’agost, a partir de les 20 hores i per tres euros, oferiran El verí del teatre.

2. Tímidos anónimos a la fresca

La pel·lícula del cine a la fresca a La Capella aquesta setmana serà Tímidos anóminos, amb Benoït Poelvoorde i Isabelle Carré. Dijous 9 d’agost a partir de les 21.30 hores. Gratis però amb consumició.

3. Jocs a la teteria

La Destil·leria Espectacles programa el seu ja clàssic quiz a la Teteria de la plaça del Gas. Cada dijous d’agost a partir de les 22.30 hores. El preu és de 2,5 euros

4. Corrandes són corrandes al Casal Pere Quart

Segon concert al Casal Pere Quart. En aquest cas amb Corrandes són corrandes i la seva música de taberna. Divendres 10 d’agost a partir de les 22 hores. Gratis.

5. Zootrópolis a la Fresca

El proper divendres 10 d’agost a Plaça de Les Termes acollirà una nova edició de Cinema a la Fresca amb la projecció de la pel·licula per a tots els públics de Byron Howard, Zootrópolis. Serà a les 22 hores.

6. Idea Música a La Capella

La música en viu segueix cada diumenge a La Capella. En aquest cas, torn per a Idea Música. Serà diumenge dia 12 a partir de les 19.30 hores.

Foto portada: el grup Corrandes són corrandes actuaran el proper divendres al Casal Pere Quart.