Sortegem abonaments gratis per l’Embassa’t 2015

El mirador del Museu del Gas i els jardinets de l’Espai Cultura Sabadell ja es preparen per una nova edició de l’Embassa’t, el Festival de Música Independent del Vallès, que arriba a la seva sisena edició aquest any, la tercera que es farà al Centre de Sabadell.

En aquest temps, l’Embassa’t ha donat l’oportunitat a 123 artistes d’actuar davant el seu públic. S’han superat els 7.800 assistents i més de 600 hores de música en directe. L’edició del 2015 ve a consolidar l’aposta pel petit format.

Programa

El festival començarà el dijous 11 de juny amb un concert gratuït pels abonats al Mirador del Museu del Gas, on actuaran Johnny Quid, els sabadellencs Pantaleó, la banda també sabadellenca El Tercer Semestre i Miqui Puig.

Divendres als jardins de l’Espai Cultura i al mirador del Museu del Gas hi participaran Adrià Puntí, l’excomponent dels Antònia Font Joan Miquel Oliver, Ferran Palau, Ocellot, The Zephyr Bones, Vallès, Talktome, Dj Capo, Galix, Gullen, els rubinencs M.A.D!, i Mans O.

Dissabte obrirà la jornada Is Tropical seguit de El último vecino, Pau Vallvé, Núria Graham, Opatov, Pau Roca, Olde Gods, els terrassencs Der Panther i Dàmaris Gelabert. Pels que vulguin seguir amb la festa es continuarà amb l’after party que tindrà lloc tant divendres com dissabte de 3 a 6 de la matinada a la Sala Kräsna amb dj Capo, Hal 9000 i JMII.

Sortegem abonaments

El diari digital de Sabadell, iSabadell, i l’organització del Festival Independent de Música del Vallès ofereixen dos abonaments dobles per a l’Embassa’t, així com també dos abonaments dobles pel Petit Embassa’t.

Per a participar us heu de donar d’alt al butlletí diari de notícies de iSabadell mitjançant el formulari que teniu a continuació. Heu d’afegir algunes dades personals i també respondre la següent pregunta: ‘Quants artistes han passat per l’Embassa’t en les seves sis edicions anteriors?’. Entre les persones que es donin d’alta al butlletí i responguin correctament la pregunta abans de les 23.59 hores del dimarts 9 de juny farem un sorteig. Dimecres al matí publicarem els noms dels guanyadors com a comentari a aquesta pàgina, al Facebook de iSabadell i també els farem arribar als guanyadors per correu electrònic.

És important, perquè puguem continuar fent promocions, que tots els guanyadors facin ús del premi. Sort!

Subscriu-te al butlletí de iSabadell

* indicates required


Email Format