Dani Rovira és Superlópez. Autor: cedida.

‘Superlópez’ es roda aquests dies a Sabadell

L’adaptació al cinema dels còmics Superlópez s’està rodant aquests dies a Sabadell. L’Artèxtil i l’antiga estació dels FGC Sabadell – Rambla són els escenaris escollits. Entre el repartiment, el popular actor Dani Rovira.

El cèlebre personatge Superlópez és Dani Rovira a la gran pantalla, en una paròdia que converteix un pobre home en un superheroi. Les històries de l’heroi que imita a Superman, creades per Juan López (Jan), arribaran al cinema l’any que ve, encara sense data d’estrena.

Durant quatre dies, del 10 al 14 de juliol, el rodatge s’ha fet a l’Artèxtil; i des de divendres 14 fins aquest dimecres 19 de juliol la gravació es fa a l’antiga estació dels FGC Sabadell – Rambla, al carrer de la República. Abans de començar la gravació, l’actor Dani Rovira va mostrar la seva satisfacció al seu compte d’Instagram.

A hores d’ara han transcendit molt pocs detalls de la gravació. Segons la revista Fotogramas està previst que el rodatge de Superlópez duri onze setmanes, i s’inclouen localitzacions de la província de Barcelona i de les Illes Canàries. El director de la pel·lícula és Javier Ruiz Caldera i el guió ha anat càrrec de Borja Cobeaga i Diego San José, guionistes d’Ocho apellidos vascos i Ocho apellidos catalanes.

Foto portada: imatge promocional de Dani Rovira com a Superlópez. Autor: cedida.