Lluís Gavaldà

Suspenen la quarta edició dels ‘Cercles’ de l’Alliance Française

Els organitzadors de les jornades culturals anomenades ‘CERCLES concerts & converses’ que havien d’iniciar-se el proper 3 de setembre s’han vist obligats a cancel·lar el projecte.

Els organitzadors, l’Alliance Française de Sabadell i el Pati de l’Aliança van presentar el mes passat el programa en el què estava previst comptar amb les actuacions de Quimi Portet, Maria Arnal i Marcel Bagés, Renaldo & Clara, Guillem Roma i Eduard Gener.

En un comunicat, els organitzadors asseguren que “havíem programat iniciar els concerts el proper diumenge 3 de setembre de 2017 com sempre al pati de l’Alliance Française, però per motius econòmics no en podem assumir la seva realització, pel que ens veiem obligats a cancel·lar l’esdeveniment”.

Ens comprometem a seguir treballant per poder reprendre el projecte de cara el 2018. Ens sap greu deixar a la ciutat sense la oportunitat de gaudir de concerts i converses en aquest espai singular que és el pati de la Casa Taulé”, asseguren en el mateix comunicat.

Les persones que  hagin adquirit entrades de manera anticipada se’ls retornaran els diners a la secretaria de l’Alliance Française de Sabadell, fins el divendres 28 de juliol i a partir del 28 d’agost de 2017.

Foto portada: concert de Lluís Gavaldà en l’edició passada dels Cercles. Autor: David B.