El Petit de Cal Eril, Clara Peya i La Calòrica, destacats de la temporada cultural fins a juny

L’Ajuntament ha presentat aquest dimecres les activitats culturals que es realitzaran als diferents equipaments municipals. El teatre, la música i la dansa tornaran a ser els grans protagonistes dels escenaris sabadellencs.

Pel que fa a les arts escèniques el Teatre Principal acollirà Estat d’emergència, i el muntatge dels sabadellencs Brodas Bros, Around The World al Teatre la Faràndula i l’obra de teatre MonroeLamarr, amb text de Carles Batlle, direcció de Sergi Belbel i amb Elisabet Casanovas i Laura Conejero, al Teatre Principal, on també es podrà veure Brodway a capella. D’altra banda la reconeguda companyia La Calòrica presentarà De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, també al Principal.

Presentació temporada cultura.. Autor: David B.
Presentació temporada cultura.. Autor: David B.

Pel que fa a música en directe Clara Peya presentarà el seu darrer disc enregistrat durant la pandèmia, Perifèria, i El Petit de Cal Eril i Ferran Palau realitzaran un concert conjunt.

La musica clàssica tindrà el seu espai amb la temporada de música de cambra constarà de sis concerts amb el Cosmos Quartett, la GIOrquestra, Rubén Fernández i Enric Martínez-Castignani, el quartet Ramos – Bardolet – Codina i Marigó i Lieder Càmera. El cicle de Concerts de l’Orquestra Simfònica del Vallès, on preparen Somni d’una nit d’estiu de Mendelssohn, el Rèquiem de Mozart i la Novena de Beethoven i el cicle Òpera a Catalunya portarà Tosca de Giacomo Puccini –dirigida pel jove sabadellenc Sergi Roca– i Aida de Giuseppe Verdi i un concert amb la Cobla Sabadell.

Els espectacles familiars de LaSala, que s’han traslladat al Teatre Principal per poder augmentar l’aforament dels espectacles s’hi podrà veure Mozartland de la mà de l’Efecte Mozart i Marúnica de Roberto G. Alonso, com també Adéu Peter Pan de Festuc Teatre, Terra de les ballarines de Georgina Avilés, Andrea Just, Blanca Tolsà i Aina Gargallo, La faula de l’esquirol de La Baldufa, L’Aventura d’avorrir-se de l’Estaquirot Teatre i, finalment, Jojo de Borja González.

El regidor de Cultura, Carles de la Rosa, ha destacat que “malgrat la pandèmia, Sabadell sincronitza tota la cultura per oferir a la ciutadania el màxim de propostes possibles, perquè insistim que la cultura és segura i la ciutat és molt rica en oferta cultural”.

Foto pòrtada: El petit de Cal Eril en una actuació al Festival Embassa’t. Autor: M. A. Claveria.