Carregant el 3 de 8. Autor: David B.

Un centre d’estudis casteller premia un treball sobre els Saballuts

Una sabadellenca de 21 anys guanya el III premi del Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC). El Pla de comunicació per als Castellers de Sabadell de Gina Armengol ha estat guardonat amb 1.000 euros.

L’estudiant de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat Autònoma de Barcelona, Gina Armengol, ha guanyat la tercera edició del premi CEPAC, una entitat que actua amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona. En el seu treball, Armengol ha analitzat la comunicació interna i externa de Saballuts, exposant-ne així els punts forts i els punts dèbils. El seu pla de comunicació també proposa alternatives per captar i mantenir els membres de la colla així com un manual d’imatge per a aquesta.

El projecte ja s’ha fet una realitat: des de la seva nominació, la Junta de Saballuts ha elaborat un manual d’imatge, s’ha familiaritzat amb els continguts audiovisuals i amb les notes de premsa. No obstant això, Gina Armengol ho té clar:

“Revifar el món casteller en l’àmbit comunicatiu és bastant complicat, ja que no hi ha l’ingredient bàsic: pressupost”.

El lliurament dels premis es farà el dijous 5 de desembre al Pati Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona, a dos quarts de vuit del vespre.

Foto portada: Castellers de Sabadell en una actuació. Autor: David B.