Foto: David B.

Un homenatge als musicals donarà el tret de sortida al Fresc Festival Sabadell

Fresc Festival patrocina aquesta secció
Fresc Festival patrocina aquesta secció

El proper 25 de juny a les 22 hores es durà a terme l’espectacle inaugural del Fresc Festival a l’amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.

El Fresc Festival de Sabadell s’inaugurarà amb l’espectacle La nit dels musicals, un homenatge als musicals locals que vol reflectir l’excel·lència que els grups teatrals sabadellencs han assolit en aquest gènere.

L’espectacle, dirigit per Albert González, comptarà amb quatre actors sabadellencs que faran de presentadors, Alba Valero, Alba Grau, Jessica Martín i Òscar Castellví, i que portaran el fil conductor del muntatge. A La nit dels musicals hi haurà una selecció de diversos temes musicals de les representacions d’aquesta temporada que han dut a terme la Joventut de la Faràndula, el Teatre Sant Vicenç, el Teatre del Sol i l’Escola Ritme Dansa i dels tallers de teatre musical OFF Sabadell, liderat per Ferran Guiu, i del Teatre d’Insomni, de Carles de la Rosa.

La Bella i la Bèstia
La Bella i la Bèstia, de Joventut de la Faràndula. Autor: David B.

Els espectadors podran rememorar els moments més intensos dels musicals de La Bella i la Bèstia, Ratatouille, La Familia Addams, No són maneres de tractar una dona, Hèrcules i Castle School. D’altra banda, el Teatre del Sol farà un avançament de Joseph i l’increïble abric en Technicolor, l’estrena per a la propera temporada.

González: “Sabadell és fàbrica de musicals”

El director del muntatge, Albert González, ha manifestat que “l’homenatge als musicals sabadellencs l’iniciem aquest any però volem donar-li continuïtat amb properes edicions i així donar a conèixer que Sabadell és una fàbrica de musicals”. Aquest any farem un repàs als musicals que s’han fet durant l’any a la ciutat i també es farà un petit tastet de Joseph, que s’estrenarà la propera temporada”, ha explicat González.

FITXA TÈCNICA

Nom: La nit dels musicals de Sabadell.
Companyia: Joventut de la Faràndula, Teatre Sant Vicenç, Teatre del Sol, Ritme Dansa, OFF Sabadell i Teatre d’Insomni.
Gènere: Teatre musical.
Data: 25 de juny del 2017.
Hora: 22 hores.
Lloc: Amfiteatre dels Jardinets de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.
Preu: 9 euros.
Venda d’entrades: Per internet a Codetickets o presencialment a la taquilla de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (c/ d’en Font, 25, Sabadell).

Foto portada: La Família Addams, al Teatre Sant Vicenç. Autor: David B.