Desmantellen dues plantacions de marihuana a Sabadell

  • Confisquen més de 2.300 plantes de marihuana en dues naus industrials de Can Feu.

  • La policia ha detingut a quatre persones per cultiu, tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric.

En una operació conjunta de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, han desmantellat dues plantacions de marihuana en dues naus industrials del barri de Can Feu de Sabadell.

La investigació s’inicià degut a les queixes dels veïns pels continus talls de llum que provocava la plantació, ja que consumia una gran quantitat d’energia. Els membres de la policia van observar una forta olor a marihuana fora de la nau, i van trobar a un home que sortia de la nau. Van poder comprovar també que a l’interior de la nau hi havia una plantació de marihuana amb plantes d’un metre d’alçada. La policia va detenir a aquesta persona i  a altres tres membres del grup que intentaven accedir a l’interior de la nau.

Més tard, els agents van trobar una segona nau, a 100 metres de l’anterior, amb una segona plantació de marihuana. La policia ha confiscat un total de  2.337 plantes, 6.282 esqueixos i 3.700 euros en efectiu, així com làmpades, 9 aparells d’aire, extractors, humidificadors, nutrients, terra, entre d’altres. La investigació s’ha tancat amb quatre detinguts per cultiu, tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric.

Foto portada: Un agent de la Policia Nacional i un de la Guàrdia Civil en l’operatiu.