Oficina del SOC. Autor: David B.

Comencen els tràmits per contractar joves titulats a través de la Garantia Juvenil

L’Ajuntament contractarà joves inscrits al sistema de Garantia Juvenil properament. Malgrat que el projecte no està aprovat encara de forma definitiva, s’han programat tres sessions informatives als interessats.

Les contractacions pengen encara de l’aprovació per part de la Generalitat. El consistori, de moment, ha fet la sol·licitud i ha iniciat els tràmits per dur a terme els projectes. Si s’aprova, caldrà contractar abans del 30 de novembre. Els dies 24, 26 i 27 d’octubre s’han programat tres sessions informatives.

Els perfils

S’ofereixen contractes de treball, durant sis mesos, per a joves menors de 30 anys inscrits al sistema de la Garantia Juvenil. En les següents branques: administratius, auxiliars d’atenció al ciutadà, tècnics informàtics, tècnics de comunicació audiovisual, tècnics d’ocupació, tècnic logística d’obres, tècnic d’infància, tècnic d’emprenedoria, tècnics de relacions laborals i tècnic de responsabilitat social.

Els aspirants han de ser menors de 30 anys, ser beneficiaris de Garantia Juvenil, estar inscrits al SOC, i acreditar la titulació universitària o de formació professional requeriada en cada cas, o un certificat de professionalitat que habiliti per a l’exercici professional. També han de complir els requisits de la modalitat de contracte en pràctiques i no haver participat en el programa 2016.

Foto portada: l’oficina del SOC del carrer de la República. Autor: David B.